Yukarıdaki resimlerde ünlü moda tasarımcısı Giambattista Valli 2007 Sonbahar Kış kreasyonunundaki ayakkabı modelleri bulunmakta. 2007 sonbahar sezonun trendleri arasında yer alan bu modelleri Victoria Beckham çokça kullanmakta. Gianni ayakkabılarının fiyatları 900$. Beckham çifti şimdiden sonbahar kış sezonun trendlerini yansıtmaya başladılar. Victoria Beckham özellikle gri ve siyah renklerini kısa ve kabarık elbiselerle kullanıyor.
Bu model ayakkabıları herkes tercih etmeyebilir, çıtı pıtı hanımlarda biraz abartı durabilir. Bende kullanacağım ayakkabının kibar bir model olmasını tercih ederim. Kapalı ayakkabıya yaz günü tahammül bile edemiyorum :). İnce topuklu ayakkabı bile giyemeyen hanfendiler için durum daha da zor bu yüksek topuklarla yürümeleri imkansız gibi. Onlar babetlerini giymeye devam etmeli.
Bu arada beyleri de unutmamış olduk :) Davıd Beckhamın dar paça, italyan tarzı takım elbisesi çok dikkat çekici görünüyor. Gri aslında okula giden öğrencilerin daha fazla kullandığı renktir ama her zaman popülerdir, hatta bu kış renkleri arasında yine var.
Bunlarla yürümek zor olmaz mı?
şu Giambattista Valli midir nedir üste bana versin o 900$ da öyle giyeyim ben bu takozları.. ne bu yaaa hem ayakta durabilmek için ip cambazları gibi dolan,bide üstüne 900$..
olduuuuu…gözlerim dolduuuu…(ayy bayatlamıştı bu epriri dimi)
Özlemcim,kullanması zor modeller gerçekten :) Dün kendime terlik baktım her yerde platform rahat olmayan modeller vardı bir tane zevkime uygun model bulamadım.
Sevgiler
yeliz hanım yazı ve yorumlarınızı takip ediyorum teşekkürler
bu arada trikoda 2007 2008 sezonunda negibi renk ve tarzlar var acaba yine elbise tarzı kemerli modeller çizgili badiler varmı yoksa düz tek renklermi hakim bilgilendirirseniz sevinirim
teşekkürler iyi çalışmalar
kullanebılenler ıcın harıka bi ayakkabı ayakta gayet zarıf duruyor ve Victoria BECKHAM’a chok yakısmıs ayakkabıyı tam anlamıyla tasıyabılıyor:) herkes kesnlkle gıyemez 900$ değer valla Victoria da durcağı gıbı durcağını bılsem hemen alırım :):)
bence kısa boylular için ideal.ama çok şık bulmuyorum ben.zaten boyumda bunu kaldırmaz….
Bence çok itici bir model bu ne ya! Hakketten sanki takoz bağlanmış ayağına.Ayakkabı dediğin azıcık zarif olur ya.Zevk işte bana bu ayakkabıyı,bide üstüne 900$ ı versinler yine giyemem.Utanırım.Yalı kavağı gibi de olurum ayrıca:)
bu topukları kısalarda uzunlarda giyse düz yolda bile kapaklanırlar ne ya bunlar, dalgamı geçiyorlar, üreten firmada akıl yok 2 tane sivri zeka çıkıp alıyor diye kaç çeşit üretiyorlar
hmm.. bu ayakkabılar çok seksi..
rahat olması önemli değil.. her kadın istisnasız giymeli.. hiçbir şey ayağı bu kadar çileksi gösteremez..
bu ayakkabılar çok hoş üstelik boyu kısa olanlara özel günlerde hoş olur mesala bende arıyorum nerde bulabilrim ama 15cm gibi topuklu ayakkabı yakın zamanda nişanım olacak no 37 yürümesi zor olacak ama bi geceliğine süper olur
bu ayakkabılar çok hoş üstelik boyu kısa olanlarada yakışır bende arıyorum ama bulamıyorum yaklaşık 15cm gibi topuklu nerden bulabilirim acaba özel günlerde süper olur hem yakında nişanımda var eğer bir bilen varsa söylerse sevinirim
çok hoş bence ayakkabılar
yürüyebilene iyi ayrıca onlarla yürümesi çok zevkli olur
Bu ayakkabılar çok güzel ama birde 13 yaşlarına göre çeşitler gösterebilir misiniz
çOK BASİT AYAKKABILAR
giyemeyenler kendileri için konuşsunlar ben aslen 12 yasındayım onu kolaylıkla giuebilirm…çok seksi bu tarz ayakabılar