2008 Yaz Marc Jacobs Reklamı
Bilin bakalım bu çantadaki keklik kim?

Marc Jacobs 2008 yaz reklamlarındaki Victoria Beckham’ın verdiÄŸi pozlar çok ilginç. Sıfır beden olması onu belki iyice çirkinleÅŸtirdi ama bu poÅŸetlere sığmak için iÅŸe yaramış olsa gerek. Victoria Beckham 2007 yılının moda ikonu seçilmiÅŸti ve ardından da Hollywood’un ünlü moda eleÅŸtirmeni Mr. Blackwell kendisini 2007 yılının rüküşü seçmiÅŸti. Gerçekten bu iki secim arasında çok çeliÅŸki var ama Victoria’nın giydiÄŸi kıyafetlerle modaya öncülük ettiÄŸi tartışılmaz herhalde. Marc Jacobs koleksiyonundaki enterasan modellerden biri olan bu gizli topuklu ayakkabıları 2008 yaz reklamında da ön plana çıkarmış.

Etiketler: 2008 yaz modası, marc jacobs, victoria beckham
İlgili Yazılar












3 Yorum Yorum Ekleyin
-
-
-
E-posta aboneliÄŸi1. yeliz | Ocak 15th, 2008 at 13:44
kadın sevilsede sevilmesede her dakika gündemde bravo!
2. ArmyKoo | Ocak 17th, 2008 at 13:03
Victoria’nın reklamları baÅŸarılı. Reklam iÅŸine biraz farklı açılardan yaklaÅŸmak gerekiyor.Herkesin burnunun üstündekinden farklı bir gözdür reklam gözü. Bu fotoÄŸrafta direk anlatılan olay halk diliyle “alışveriÅŸin içine düşmüş kadınlar”… Kim bu kadın Vicrotia Beckham, nerede düşmüş alışveriÅŸin içine “Marc Jacobs”ta. Bitti. Åžimdi reklamda ünlü kullanımı trendinin ana merkezine iniyoruz, reklamda ünlüler neden kullanılır? insanlar onları kendileriyle özdeÅŸleÅŸtirdikleri için. Åžuanda tüm Victoriacılar Marc Jacobs’larda kasa sırası bekliyor :) Tıpkı Bizim Mango indirim kuyrukları gibi, kapıda bir sürü meraklı kadın var :))))
3. yeliz | Ocak 18th, 2008 at 11:36
Armağan, sayfama renk kattın, devamını bekliyorum ama söz mü:) bence sen hiç durma kendine bir blog aç, istemem deme !
Gelelim şu kadınların çektiğine, nedir bu alışveriş sevdası bende anlamış değilim ama bende düştüm bu derde bakalım ne olacak böyle:)
Yorum Yaz