Açık Ayakkabı İçerisine Çorap 2009 Sezonunda da Moda

acikayakkabiicne-corap.jpg

2008 yaz Anna Sui defilesi ile birlikte gündeme gelen açık ayakkabı içerisine giyilen çoraplar 2009 yaz sezonunda da gündemini koruyacak gibi görünüyor. Zac Posen 2009 yaz defilesinde mankenler açık ayakkabılar içerisine giydikleri beyaz çoraplarla dikkat çektiler. Bu konu üzerine geçtiğimiz aylarda bir anket yapmıştım. Açık ayakkabı içerisine çorap giyer misiniz?  anketine 248 evet, 1615 hayır cevabı aldım. Bu görüntüyü pek sevmesenizde sanki giyeceksiniz gibi görünüyor:)

gladyatorsandaletmodasi.jpg

Bu arada Zac Posen 2009 yaz defilesinde bu fotoğrafta görmüş olduğunuz mankenler dışındakilerin hemen hemen hepsinde  gladyatör sandaletler vardı. Özellikle sezon indirimleri başlamışken bir tane almanızda fayda var. 2009 yaz modasını şimdiden hazırlanmış olursunuz.

Etiketler:, , ,

Kategori: Moda


Reklamlar

Bu Haberi Paylas Cum, Haz 27, 2008

Yorumlar

  1. 1. suzan diyor ki:

    bence hiç hoÅŸ deil çok çirkin görünüyor…

  2. 2. seda diyor ki:

    direk aslında, modanın serbestleştiği mesajını vermek için, bir de londra sokak modasından esinlendikleri için yaptıkları bir kombin.

    bazen bana hoş gelebiliyor, hatta geçen sene ilkbaharda ben de böle bi kombin uyguladım ve tahminimden şirin, tarz ve seksi göründüm. kıyafetiminse havası bir anda değişti.

    bnm gibi eklektik tarza sahip olan biri için, kıyafetin bir aksesuvarla falan değişebilmesi süper bişi:)

    moda bence, eski olanı estetize etmekten başka bişi diil.

    ayakkabılara kıro gibi derdik yumurta topuk diye dalga geçerdik, nası moda oldu. jelly’ler deseniz keza. ÅŸimdi de bu kombin ve bu gladyatör modası.

    gladyatör ayakkabım ya da sandaletim yok, ama gladyatör model, uzun, siyah, çizme gibi ayakkabılarım olsun çok isterdimm, çok seksi!!

  3. 3. tülay diyor ki:

    çok itici bir görüntü.sevimsiz duruyor

  4. 4. TUÄžBA diyor ki:

    ehh ıstee gıyıebılır ama yelıs abla ben bı yerde sey gormustum =) bı kadın çorap ıymıs desenlı ama ayakkabınn onunn olduu yer yokk ayakkabıyı da ustune gıymıs çorapn onu olmadığı ıcın gusel duruyoduu olede yıyılebılır deılmuı

  5. 5. özlem diyor ki:

    arkadaslar onlar ne oyle ya cok cırkın gorunuyor begenmedım

  6. 6. nuran diyor ki:

    ya çok çirkin bence ne o öyle sandalet içine çorap giyen krolar gibi :(

  7. 7. roller diyor ki:

    yeliz mrb…ben betül bu siteyi yeni görüyorum ve çok beÄŸendim…benim bir sorum olcak biraz geç kaldım sanırım gladyatör sandaletleri almak için ama ben nerde bulabilirim bu sandaletleri yada 2009da bu moda devam edicek mi???…lütfen bir bilgi verirmisin

  8. 8. Nazlı diyor ki:

    hiç dde güzel görünmüyorlar

E-posta aboneliÄŸi
E-posta adresinizi girin:

Yorum Ekleyin

T.C. yasalarına aykırı, hakaret içeren, küçük düşürücü, reklam amaçlı ve sms diliyle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.