
Mango yeni t-shirt koleksiyonu olan Barbie koleksiyonunu Temmuz ayında satışa sunacak. Üzerinde barbie desenleri olan t-shirt koleksiyonu altı parçadan oluÅŸuyor ve fiyatları 30 YTL – 40 YTL arasında deÄŸiÅŸiyor. Mango Barbie koleksiyonu kış sezonunda da devam edecekmiÅŸ. Hello Kitty ürünlerine gösterilen yoÄŸun ilgi Mango’nun bu koleksiyonu çıkartmaya yöneltmiÅŸ olabilir.Â




09 Haziran 2008, 14:54 tarihinde.
biraz çocuksu ama yine de çok sevimliler ben sevdim :D
09 Haziran 2008, 18:04 tarihinde.
Barbie figurunu cok sevmem ama barbie’nin kendisiyle oynamisligim vardir cocukken :) bizim zamanimizda pek kiymetliydi.
Bu arada yeliz;ilk mimlenmemi yasadim ve ben de seni mimledim.(boyle deniliyor dimi?) umarim mimlenmekten cok bunalmamissindir.(bazilari sıkılmış sanirim)
09 Haziran 2008, 18:42 tarihinde.
Hiç bana göre değil. Barbiyi sevmem zaten. Hem bir tshirt için o kadar para da veremem. Ama mangoyu genel olarak seviyorum hele indirim yapınca daha da seviyorum.
10 Haziran 2008, 12:38 tarihinde.
YELİZ SENİ ÇOK SEVİYORUM YAAA NE GÜZEL ÅžEYLER GÖNDERİYOSUN….
KEÅžKE SENLE TANIÅžSAM SENİN GİBİ BİRİNE OKADAR ÇOK İHTİYACIM VAR …CANIM BENİM ………!!!!!!:) :) :)
10 Haziran 2008, 13:27 tarihinde.
Asude, çok çocuksu ama koleksiyon çıktığında incelemek isterim.
Begüm, Barbie figürü çocuk koleksiyonlarında biraz fazla gözümüze sokuluyor malesef. Bir gün çocuğum olursa sadece bir adet barbie bebeği olsun isterim ama kıyafetlerinden mümkünse giymesin :))) Bende ilk defa senin tarafından mimleniyorum, iyi ki de bugüne kadar mimlenmemişim pek sevdiğim bir paslaşma usulü değil. Mimi hem senin hatırın için hemde benim yaşadığım bir olayı anlatmak için yanıtlayacağım, teşekkür ederim.
Kelebeknehir, mutlaka sevip alanlar olacaktır, dediğin gibi mango indirimlerini takip etmek zevkli oluyor, sevgiler.
Berfin, çok şekersin, ben hep buralardayım istediğin zaman yazışabiliriz. sevgiler
10 Haziran 2008, 13:59 tarihinde.
merhaba yelizcim.Barbie koleksiyonu biraz çocuksu ama 50 yaşlarında bir bayan mangodan alışveriş yapmadığına göre tercih edileceğini düşünüyorum.birde fason baskı olarak barbie çok kullanılıyor.o yüzden itici geliyor galiba.ama siyah olanını ben bile giyebilirim.indirimden almak koşuyla.
29 AÄŸustos 2008, 23:40 tarihinde.
nefes sana bı onerım war hemen bir 2008 sonbahar kış mango katologu edinmen mango artık ileri yaslara da hıtap edıyorr bedenler 46ya kadar ve xl calısılıyor barbıe almazlar ewet ama atlamamak gerek boyle seyleri