Bu kadar sıcaklardan sonra İstanbul’da bugün yağmur var. Dün gece gök gürültüsüyle uyandım ve camdan bir baktım ki eski Türk filmlerindeki yağdırdıkları yapay yağmurlar gibi yağıyordu. Özlemişiz yağmuru, camdaki tıngırtısını, kokusunu. Barajlarda azda olsa dolmuştur umarım.
Sabah çıkarken ne giysem diye düşünürken birden aklıma plastik yağmur botları geldi. Geçen kış moda olan desenli ve rengarenk botları bu sene de kullanmalıyız. Moda diye değil gerçekten yağışlı havalarda çok işe yarayacağını düşündüğüm için. Ben geçen kış mudoda ve profilo alışveriş merkezinde bir mağazada puanlı modellerden denemiştim ve almadığıma pişmanım. Bu sene hangi markalarda satılacak araştırmasını yapıp sizlerle paylaşacağım.
Bayiliyorum Wellington Botlarina,
Ingilterede cok populer!Eee bu kadar yagisa anca bu botlar dayanabiliyor.Acik hava konserlerine gittigimizde direk geciriyorum bunlari ayagima yagmur camur viz geliyor.
http://www.funky-wellington-boots.co.uk/
Bu linkten erkek,unisex,bayan,cocuk tum cesitlerini bulabilirsiniz!Cok Funkyler:)
Not:Yelizcim bize gelince birden fazla cift alicagina eminim :)
Beyza’cım sen o zamam genelde bu botları giyiyorsun, oralarda yağış durmuyor ya :) Düşüncelerini paylaştığın için sağol şekerim.
Aynen oyle arkadasim oyuzden eskittiklerim bile oluyor dusun yani plastigi !!:)
Ekimi iple cekiyoruz!!Gozlerimiz Yolda!
Beyza,korktum ben oranın havasından kararsızım :))) Öpüyorum
Ama guzel ulke:)Gezicez,tozucaz,bosver sen havayi:)
Kesinlikle görmek istiyorum,canımsın sağol:)
erkek icin neden balıkcı modeli sarılar var sadece :) bende istiorum
Arda, erkekler içinde bence bu botlardan üretilmeli, kesinlikle sana katılıyorum.
buyrun size birkaç yağmur çizmesi ;)
http://www.medyamoda.com/haber_oku.asp?haber=208
Merhaba İzimr’de bu Tür botları hangi mağazalarda bulabilirim? Ya da hangi markalarda vardır öğrenebilirmiyim?
Twigy’de var bakabilirsin.İstanbul’da bir mağaza daha satıyor ama İzmir’de yoktur.
ay cok sekerler ıst nerde hangı magaza hemen bakmam lazım isim verırmısınız
Ahu, boyner, twigy, ykm, bambi, peacoks gibi mağazalarda var, sevgiler
bu lastık botları nerden bulabılırım ne olur bana acıl ades istanbul kazan bi kepce bu botlardan arıyoruz ama bulamıyoruz bulsakta nosu uymuyo
beyza wellington botlarını türkiye’de satın alabileceğimiz bir adres var mı? 4 yıldır kırmızılarını arıyorum :( gönderdiğin linkin giriş sayfasındakiler gibi yani. cevap verirsen çok sevinirim.
iğrenç bedava verseler giymem bune böyle hizmetli botu gibi
barbour yağmur botlarını nerede bulablrm …
adapazrın da bu çizmeler nerde satılıyor