Yeliz Bölükbaşı’nın Takıları / Sizden Gelenler

Blogumu takip eden Yeliz Bölükbaşı kısa bir süre önce takı yapmaya başlamış. Yaptığı takıların bir kısmını sizden gelenler kategorisinde paylaşmam için göndermiş. Yeliz bu kadar kısa sürede bunları tasarladıysan ilerleyen günlerde neler olur artık ellerine sağlık. Yeliz kendi yaptığın takıları kullanmanın zevki ayrı değil mi? Örneğin ben tasarladığım takıları kullandığımda kendimi çok mutlu hissediyorum.
Arkadaşlar, sizden gelenler kategorisi için yaptığınız hobi , el emeği şeyler haricinde aldığınız kıyafetlerle ilgili önerilerinizi de bekliyorum.















6 Yorum Yorum Ekleyin
-
-
-
-
-
-
E-posta aboneliÄŸi1. saadet | AÄŸustos 22nd, 2008 at 16:08
gerçekten çok zevkli ve çok şık. yeni başlayan biri için oldukça başarılı.. tebrik ederim.
2. dilek | AÄŸustos 22nd, 2008 at 16:45
çalışmalarınız çok başarılı olmuş.Tebrikler
3. yeliz | AÄŸustos 22nd, 2008 at 17:08
Öncelikle çok teşekkür ediyorum paylaşımımı kabul ettiğiniz için.Ve ayrıca yorumlar içinde çok teşekkürler :) Kesinlikle apayrı bişey istediğin modelde istediğin renkte takı yapıp takmak çok güzel bişey.
inşallah dediğiniz gibi ileride daha güzellerini yapabilir.görüşmek üzere hoşkalın
4. ARZU | AÄŸustos 22nd, 2008 at 17:29
Yelızcım bravo bu kısa surede cok ıyı bır emek cıkarmıssın gercekten sık zarıf guzel takılar devamındada daha guzel seyler yapıcagana emınım takı sektorunde yuru derım yoluna arkadasım. :)
5. bengül | Ağustos 25th, 2008 at 14:42
çok şirinlerrr ellerine sağlık
6. begüm | Ağustos 31st, 2008 at 11:37
yeliz abla gerçekten çok şirin ve çok şık!!!!bu kısa sürede çok iyi iş çıkarmışsın tebrik eder başarılarının devamını dilerimmmmmm!!!!!!!
Yorum Yaz